Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Tuesday, 2 February 2016

GIVEAWAY BIRTHDAY WISHES TO ME AND BLOGLIST 2016 by Noor Akma

KLIK SINI UNTUK JOIN!


Assalammuaalaikum dan selamat pagi. Nak join? Boleh KLIK SINI UNTUK JOIN yang kat atas tu. Segala terma dan syarat semua ada dalam tu. Jom reramai join sempena birthday blogger Noor Akma nih dan beliau juga akan memilih blogger untuk di masukkan ke dalam bloglist.


Still counting : 

Campur tolak, bahagi darab semua.. Tinggal 29 hari lagi untuk blogger Noor Akma kite nih ke umur baru (^_____^)


1. InsyaAllah, moga moga dengan umur baru ni Allah akan terus mempermudahkan rezeki awak malahan bertambah tambah lagi.

2. Semoga terus sihat tubuh badan untuk terus mencari rezeki halal.

3. Semoga Allah terus menguatkan awak untuk menghadapi cabaran dan dugaan di masa hadapan. Gambateh!

4. Selamat maju jaya dalam perniagaan awak dan apa jua yang awak lakukan. Jangan pernah berputus asa okey! Kite tahu awak sekarang tengah berusaha dalam business kan (^_____*)

5. Lastly, Happy Bornday dear!^^ |patutnya wish awal awal lagi, ni boleh jadi yang terakhir pulak. Hahaha.|


*** Wishes ni untuk 2 march 2016. Mesti blogger Noor Akma dah baca awal awal sebelum sampai ke tarikh sepatutnya.It's okey |heee| ^^


I hope that your special day is full of fun, happiness and everything that you enjoy!  

1 comment:

  1. Hai.. blogwalking daripada segmen yang sama.. :)
    Good Luck and Fighting!!

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/02/giveaway-birthday-wishes-to-me-and.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png