Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Saturday, 27 February 2016

GIVEAWAY POSKAD BRAUNSCHWEIG!

KLIK SINI DEH!


Asslammualaikum dan hai. Esok nak balik Perak dah. Alaaa. Sedih :( Okey, cukupla nak berdrama tu |hihihi| Harini nak join Giveaway Poskad Braunschweig, fail anis eja nama tempat ni. |hahaha| Menurut penganjur, katanya Brauncshweig ni merupakan satu bandar yang indah, so I google sebab I suke tempat indah indah nih :) SubhanaAllah. Cantik! Tak caya google image. Kite yang tengok kat google pun cantik, lagi orang yang study kat sana. Betul tak pengenjur? Btw belajar rajin rajin dan selamat maju jaya! Okey dah membebel :D


Penganjur nak mintak belanja sikit kata kata kata hikmah. Okey, Anis try ;)

" Usaha itu tangga kejayaan! "

" Menimba ilmu itu susah, Cari ilmu lagi susah. kadangkala sampai bila ketika kita hampir berputus asa. Menimba ilmu kadangkala membuat kita kekurangan duit, tidak cukup masa, makan pun rasa tawar tapi percayalah, selagi kita bergantung kepada Allah, selagi kita ingat encik abah dan puan ibu, selagi kita kuat berusaha . . . Allah akan bantu kita. Allah akan menjayakan kehidupan kita di dalam pelajaran mahupun di dunia dan di akhirat. Sekian "

Puan ibu selalu pesan : " banyak mana kita usaha, banyak tu la kejayaan yang kita dapat. "


*** Amik mood sebab nak sambung belajar balik. Moga moga Allah restu. Moga moga Allah berkati perjalanan hidup kita. Khas buat penganjur jugak yang tengah study tu. Lagi lagi kat tempat orang. Take Care!^^


Tadi google, terjumpa nih. Comelnya laaa ^^  Ni Happy Rizzi House. Bangunan office ni telah direka oleh Rizzi di Braunscweig, Germany pada tahun 2001. Arkiteknya pun, kreatif betul! :D

2 comments:

  1. Salam anis. Thank u ya join giveaway. Datang nk kasi hadiah ni. Klik link okay^^
    http://cityzooliecar.blogspot.de/2016/03/pemenang-1-giveaway-braunschweig.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png