Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Monday, 22 February 2016

Penerapan UiTM



Assalammualaikum dan hai :) Semua sedia maklum kan 5 Februari 2016 haritu result untuk sambung ijazah bagi penerapan diploma, asasi undang undang dan lepasan stpm telah diumumkan. Tak silap aku la tarikh tu. Lupa suda. Hari pengumuman tu aku kat kelantan, laptop apa aku tak bawak. Nak cek pakai handphone, line slow giler. So memang aku tak boleh klik "terima" la walaupun aku setuju. Last last mintak tolong encik tunang. Nasib badan ler (^_______^)


Alhamdulillah. Apa yang diidamkan sekarang dah dalam genggaman cuma kena kuatkan usaha dan rajin je. Study still tempat yang sama, so nak kata jemu dengan tempat lama.. Memang jemu. Habistu? Nak tukar shah alam? Tidokla kite sebab nanti encik abah susah nak p amik barang barang kitee setiap cuti semester. Tak kesahla, disebabkan ramai sambung di shah alam, nanti kitee ke sana la melawat anda semua |hahaha| :D


Pujuk hati, dua tahun je pun dekat perak. Lepastu pergi la kerja mana mana yang kau suka. Pergila jumpa kawan kawan kau balik. Time tu puan ibu dan encik abah dah tak kesah dah sebab tak angkut dah barang kau ke hulu dan ke hilir (^______-)


Kepada sesiapa yang dapat sambung degree tu good luck okey! Tak kesah pun kat mana tempat belajar, selagi ada kemahuan di situ ada jalan. Jangan risau kau pasti akan berjaya. Apa apa pun, niat kerana Allah. Lastly, doakan kejayaan aku jugak! 28 Februari 2016 ni nak p daftar dah untuk ke semester/part 3 bagi sesi 2015/2016. Assammualaikum (*_______*)


*** Hai bumi perak, aku berbesar hati bertemu kau balik!

2 comments:

  1. tahniah!!!
    teringin nak sambung tapi tunggu dl sebab kerja dl...nanti bleh buat kerja sambil belajar kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih :) InsyaAllah. Belajar sambil kerja pun best :D

      Delete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png