Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Saturday, 27 February 2016

Menang lagi! ^^



Assalammualaikum dan haiii :) Entry hari ni rasa nak menaip sambil berjoget joget |hahaha| Alhamdulillah. Dapat hadiah utama untuk First Giveaway By Nadia Syamimi |weeeee| Syukur sekali lagi. Hadiah tshirt set couple. Malam sebelum ni kemas kemas baju untuk sambung belajar, tshirt yang lama lama banyak, kali ni nak p perak tak beli tshirt baru pun. Rupanya Allah nak hadiahkan baju baru (^________^)


Tadi dah whatsapp penganjur dan settle :) tshirt tu boleh design sendiri tapi aku tengok design tu pun cantik hape. " Together Since 2011 " Tapi yang aku punya aku amik saiz l dan encik tunang punya aku amik saiz m. Tak payah la nak pakai ketat ketat tunjuk body ketoi ketoi bagai. Haku bagi seketoi kang :D


Alhamdulillah, Terima kasih blogger Nadia Syamimi :) Sayang you ketat ketat! |hihihi| Btw ni jugak 1st time aku menang hadiah utama. Alhamdulillah, rezeki kan. Lepasni dah sambung belajar, tak janji la boleh aktif join giveaway lagi ke tak. Kalau lepas ni aku tak aktif, mohon follower jangan lari ye T.T


InsyaAllah, aku try untuk blogwalking dan join segmen, giveaway bagai walaupun sekejap dan sikit je. InsyaAllah, aku try support uolls kalau tak busy. Okey laa, cukup dulu sampai di sini okey. Sebelum terlupa, Iolls menang jugak Giveaway MBO Cinema Voucher. Alhamdulillah. Terima kasih kepada blogger Alia Farhan Said :D


8 comments:

  1. Replies
    1. Alhamdulillah Rrai. Memang best. Terima kasih :)

      Delete
  2. tahniah murah rezeki dia... bestnya taw dapat menang GA dah pernah merasa tahun lepas hihihi... tahun ni kurang xada menang baru sekali hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Best ^^ Tak pe. InsyaAllah ada rezeki awak tahun ni..

      Delete
  3. bestnya menang!!! tahniah kak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee. Rezeki. Alhamdulillah. Terima kasih :D

      Delete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png