Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Friday, 4 March 2016

Giveaway by Stokis DMS360 Zetty Safrina

"Giveaway by Stokis DMS360 Zetty Safrina"


Assalamualaikumm..

Sempena bulan March ni, Safrina Health & Beauty nak buat giveaway..
First time buat, rasa teruja pulak...heheh..
Giveaway ni start 4 March 2016 & tamat pada 18 March 2016


Caranya:-

1) Follow blog Safrina Health & Beauty


3) Follow instagram DMS360ZettySafrina

4) Copy SEMUA yang ada dalam entry ni & publish dalam blog uolls.

5) Last sekali copy link entry korang tu kat tempat komen bawah ni ya.

*************************************************

Hadiahnya:-

Pemenang Utama: Sabun Honey Dew DMS360 bernilai RM35
Saguhati: Topup RM5 x 3

4 Pemenang akan dipilih secara random & akan diumumkan pada 21hb March 2016 (Isnin)

*************************************************





Okey..cerita dia customer ni guna Sabun Honey Dew + Glowing Serum selama seminggu...then muka dia jadi teruk mungkin di sebabkan bahan kimia produk yang digunakan sebelum ni. Tapi dengan keyakinan yang tinggi terhadap produk DERMAX SUPERSKIN (DMS360) & atas nasihat yang lebih expert, dia stop guna Glowing Serum dulu..Then dia teruskan guna sabun & lepas seminggu nanah di muka customer jadi kering..& dia mula repeat order untuk guna set lengkap DMS360...& lepas 3 minggu guna set lengkap..Alhamdulillah..hasilnya sangat memuaskann.

If berminat boleh whatsapp 013-2419150/019-2096505

***************************************************************************************

2 comments:

  1. Salam..boleh pm ke 013-2419150 no awak. Saya nak bagi topup utk pemenang join giveaway ni. TQ sis. TAHNIAH.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm. Terima kasih sis :) Done pm. Hihi ^^

      Delete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png