Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Thursday, 24 March 2016

Journey #5

Dinner pre graduated



Assalammualaikum dan hai hai semua! ^^ sihat ke? Harap semua sihat la ye. InsyaAllah. Actually nak kenang balik je kenangan dulu dulu |hahaha| Gambar pun mintak dengan miss aina kiteee. Nasib dia simpan, So malam ni aku nak payung je gambar banyak banyak. Jangan muntah pulak ye |hihihi|


Time ni, time diploma. Zaman muda dulu dulu. Banyak jugakla buat aktiviti bersama sama kawan satu kelas. Pergi mandi sungai sama sama, sambut birthday sama sama, attend dinner sama sama, bukak puasa sama sama. Bestla. Tiga tahun, mana boleh lupa macam tu je. Memang tak akan lupa. Memang la bila duduk satu kelas, bergaduh je tapi bila semua dah terpisah. Lima huruf tu pasti akan hadir dalam diri memasing. Jangan tipu lah. R.I.N.D.U


Serius, kelas degree tak sama dengan kelas diploma dulu. Kawan kawan pun tak sama T.T Kelas degree, mereka lebih fokus. No main main lagi. Kadang kadang takut. Seriusnya kau! Aku nak kelas lama aku yang dulu. Kawan kawan yang dulu. Come back! T.T 


Mungkin sekarang ni aku kena belajar untuk lebih serius dalam pelajaran. Matang dan fokus. Tapi tak tipu, kawan kawan sekarang lebih serius dalam pelajaran. Mungkin, dorang dah ada target apa di hadapan mereka. Dalam masa yang sama, thanks gengs sebab ajar aku untuk lebih berani untuk ke hadapan dan mempercayai aku.


Tapi. Aku still ingat adik adik aku time diploma T.T sebab semua macam adik bongsu aku |hahaha| Manja macam apa |hahaha| Padahal beza dua tahun je pun. Nak assignment, semua kak anis. Mintak yang kitee tengah buat pulak tu. Melampau. Tapi, itu semua kenangan. Ya. Kenangan. Kenangan kita boleh kenang tapi  kenangan tu tak akan kembali dah kepada kita. So baring, tengok langit. Kenanglah.... ^^



.
.
.



.
.
.



.
.
.



.
.
.



.
.
.



.
.
.



.
.
.



*** Kepada kawan kawan kelas lama, teruskan cita cita anda walau di mana anda berada sekarang. Kuatkan semangat!

*** Kepada kawan kawan kelas baru, aku masih dalam proses dan masih belajar untuk menerima korang semua. Perkenalan dan penerimaan itu perlu mengambil masa. Bukan mudah nak accept semua. Tapi aku cuba. Tapi aku enjoy satu kelas dengan korang!^^

2 comments:

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png