Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Monday, 7 March 2016

Tuah giveaway #1

first giveaway by nadia syamimi



Alhamdulillah! Yeayyy! Set couple tshirt in the house. Masih panas lagi tau macam baru keluar dari oven |hahaha| Ni mintak tolong zulaikha amik gambar sebab aku sekarang kan kat perak. Hadiah giveaway ni sampai kat kedah. Terima kasih banyak banyak kepada blogger Nadia Syamimi sebab pilih Anis sebagai pemenang utama. Syukur sangat. Tshirt ni pun cantik tau. I love it.

.
.


Dan satu lagi

.
.
.


GA header blog, logo atau cover photo fb by stanzaku


Comel tak cover photo fb baru aku? |hahaha| Cepat cakap comel ^^ Alhamdulillah. Dapat tukar cover baru. Terima kasih blogger Khamsi Abdullah. Anis amat menghargai segala hadiah yang diberikan. Syukur sangat :) So korang, kalau rajin, follow la blogger blogger yang baik hati ni ^^

2 comments:

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png