Thursday, 17 March 2016

Journey #4

our degree life. alhamdulillah


Assalammualaukum semua dan haiii. Long time not see.. Kan? |hahaha| Serius dah start busy. Kena fikir itu ini. Biasala dah tiga minggu kan belajar. So nak buat itu ini. Blog still bukak tapi bukak macam tu je la, blogwalking kejap, satu blog dua.. Lepastu logout. So petang ni, lepas balik kelas.. Amik mood sikit untuk update. Malam ni nak settle tutorial property management pulak untuk present esok :)


Semalam, 16 Mac 2016. Happy birthday roomates ^^ Alhamdulillah. Belajar pandai pandai okey. Tak ada surprise apa pun nak  buat. Last last dia sendiri belanja diri dia kek batik |hahaha| Okey la tu kan, hadiah untuk diri sendiri. Semalam hari rabu, kelas macam biasa. Start kelas elc 650 pukul 8 pagi dan ada present sikit tentang money tu penting ke tak dalam hidup. Actually lecturer buat sebab nak improve language dan tanamkan sikap yakin diri bila berhadapan dengan orang ramai -.0


Pukul 10 pagi kelas ctu 555 terpaksa dibatalkan sebab kita orang attend talk tentang building maintenance oleh sr faiyaz ahmad maruf. Alhamdulillah, kat sini dapat jugak input tapi rasa macam terkilan jugak sebab tak tanya tentang soalan assignment padahal time tu memang masa yang sesuai. Ntahla tak terfikir langsung sampaila tadi subjek property management, lecturer tanya kenapa tak tanya apa apa soalan yang berkaitan dengan assignment kat speaker semalam? :/


Talk tu bermula pukul 10.30 pagi dan habis dekat pukul 1 petang jugak. Alhamdulillah, lunch tu dapat nasi free |hahahaha| Seronok. Dapat nasi tomato. Alhamdulillah. Sedap! Perut lapar, semua sedap. Petang tu pukul 3, kelas res 511, investment. Slow slow la lecture sebab petang kan, mengantuk sikit. Nasib boleh move on. Pukul 5 petang tu habis kelas dan habis cerita untuk semalam. Nak cerita tentang harini, harini pun kelas satu je, res 518, property management. So harini banyak rehat sebelum ke kelas petang tu :D


Okey la kot untuk kali ini, nanti kitee update lagi okey. Assalammualaikum! ^^



*** Kepada blogger yang jemput join segmen, insyaAllah kitee akan join cuti hujung minggu ni okey. Iolls dah bookmark tau. So uolls jangan risau okey ;)

3 comments:

  1. bestnya ada je benda nk update, fiqa tak tahu nak update apa haha sobsob

    ReplyDelete
  2. bestnya ada je benda nk update, fiqa tak tahu nak update apa haha sobsob

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebenarnya akak pun tak idea nk update apa.. Haha. Tu jadual harian je kot. Fiqa cter la tntg kt shh alm cmne.. Akk pn nk tahu.. ^^

      Delete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)