Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Sunday, 20 March 2016

Madu Kelulut Teratak Anis ^^




Assalammualaikum dan Haiii! Mai nak promote sikit business encik abah ni |hahaha| Actually encik abah dah lama dah berkecimpung dalam perniagaan madu kelulut nih. Beliau pergi kursus dan beliau proses madu kelulut tersebut dan botolkan sendiri. Btw madu kelulut nih banyak sangat khasiatnya tau. Kadang muka aku berjerawat, aku lumur je madu tersebut kat muda. Best (^________^)


Siapa nak meningkatkan metabolisme badan? Siapa nak menambahkan tenaga batin? Siapa nak menjaga kecantikkan luar dan dalam? Terbaikkkk untuk wanita yang baru lepas bersalin dan hebat dalam merawati pelbagai penyakit serta kecederaan dalaman. Semuanya dengan izin Allah.. Kiteee hanya ikhtiar.


So apa lagi, jom cuba madu kelulut asli yang diproses oleh encik abah kitee sendiri. Sebotol hanya RM50 sahaja termasuk postage tau uolls. Iolls bagi harga kasih sayang.. Gerenti sampai dengan selamatnya. InsyaAllah. Madu kelulut baru siap dibotolkan ni haaa.. Still fresh tau. Btw madu kelulut adalah sangat sangat berkhasiat dan seroiusly paklong kitee, mengidap kencing manis selalu repeat order 3botol sekali. Hasilnya adalah sangat memberansangkan. Alhamdulillah! ^^






. Sebotol Rm50 termasuk postage
. Sebotol Rm50 termasuk postage
. Sebotol Rm50 termasuk posage





PM atau WHATSAPP 0134883190
PM atau WHATSAPP 0134883190
PM atau WHATSAPP 0134883190



*** Kalau mai amik sendiri kat rumah, Area sungai petani, kedah.. harga hanya RM30 sahaja sebotol. Lai lai lai.. Cepat. Cepat. Sementara stok masih ada ^^

2 comments:

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png