Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Wednesday, 23 March 2016

Wordless Wednesday #7



Dua minggu lagi nak cuti mid sem! Yeayyyy! |hahaha| Satu assignment pun tak mula lagi. Okey, insaf sekejap T.T Banyak case study kena cari area kuala lumpur. Untuk subjek investment, kena cari office building yang floor area dia 100,000 sq feet. Okey, sekian terima kasih!

.
.
.

Nantila fikir pulak.

.
.
.

Harini dah mula buat latihan untuk value strata building macam office building dan apartment. Semuanya bangunan tinggi tinggi. Rasanya, macam susah je. Ntahla nakk. Makk pun tak tahu nak cakap apa, cuma kena usaha lebih sikit la untuk dua tahun nih.

.
.
.

Tak harap pun untuk dapat dekan setiap semester, jauh sekali anc. Ingat macam diploma ke? Cuma berharap, akan dapat ilmu dan kejayaan itu lebih sikit dari diploma |hahaha|

.
.
.

Tak faham sudah. Bubyeeee (^______^)

4 comments:

  1. Good luck.. And happy holiday soon... Hihi

    ReplyDelete
  2. In sya Allah boleh...yang penting sabar dalam masa yang sama sungguh2...

    ReplyDelete
  3. salam ukhwah anis, singgah ke blog anis di malam hari, all the best dalam apa juga bidang yang diceburi ye :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png