Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Thursday, 7 January 2016

Wajah Baru :)

Alhamdulillah. Sempena tahun baru ni, blog antara aku dan kau pun berwajah baru. Header baru, templete baru dan watermark pun baru. Ini adalah hasil sentuhan tangan cik Nur Raihanah. Sentuhan tangan beliau memang sangat kemas dan amat berpuas hati. Alhamdulillah. Tema Merah + Purple dipilih sebab tema perkahwinan nanti macam ni la. |hahahaha| Cewahhh. Tak ada la, gurau je pun. Jarang orang pilih warna ni, so I pun on je la warna ni. Rai kata rare warna warna nih (^____^)



Kepada sesiapa yang dah jatuh hati dengan hasil tangan cik Rrai boleh la whatsapp 0196373924 atau terus ke blog beliau. Seorang yang mudah bekerjasama. So mudahla nak mintak beliau design nak yang macam mana. Boleh dikatakan cepat jugak beliau siapakan templete, watermark semua ni la. Tentang bayaran, beliau hanya ambil RM10 sahaja. Sangat berpatutan. Terima kasih Rai kerana sudi melayan karenah Anis yang macam macam |hahaha| Selamat maju jaya!





6 comments:

  1. cantik template baru ni! happy blogging :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Farhana. Happy blogging jugak ^^

      Delete
  2. wah cantik dah blog akak! hihi. lawalah merah. arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks fiqa. Suke merah ke? Bukan pink? haha

      Delete
  3. Wahhh.... cantik. Memang rare sangat warna. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Thanks fitri :) rare macam ni la anis suka. Hee

      Delete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png