Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Monday, 25 January 2016

Im from kedah darul aman!





Assalammualaikum dan haiii semua :) Gumbiranya dalam hati sebab sebab sebab dapat free bannar dari segmen awak orang mana yang direka khas dengan penuh kasih sayang oleh blogger Rrai. Thanks a lot Rrai. Cantik, cute, nice.. Semua ada. Alhamdulillah. Rezeki. Okey, Anis berasal dari Kedah! Siapa orang Kedah dekat sini? Atau Jiran kami? Perak, Perlis atau Penang? |Heeee| (^___^)


Kepada sesiapa yang join segmen awak orang mana yang dianjurkan oleh Rrai, boleh BUKAK SINI untuk tebus banner yang anda dapat tu, comel tahu tak. Selain kreatif dalam buat banner ni, Rrai pun ada terima tempahan untuk buat template. So sesiapa yang nak merasai kekreatifan jari jemari Rrai boleh jenguk blog beliau. Rajin sikit! |huhuhu| (^______*)


Tadi singgah jugak blog blogger lain yang joined segmen yang sama ni, cantik cantik mereka punya banner. Ada warna biru, ada warna purple, ada warna keemasan, ada warna hijau dan macam macam warna lagi la. Serius cantik. So rugi tau kepada sesiapa yang tak join haritu |hihihi| Jahatnya la haku ni. Mengdengki orang je tahu. Okey la, Saja nak dengki dengki :P


*** Ohh ye, terlupa nak bagitahu. Perhatian. Perhatian. Perhatian. Rrai ada bukak permohonan. Permohonan pun boleh. |hahahaha| Kepada sesiapa yang nak suruh Rrai edit blog dia secara percuma, boleh buat permohonan kat SINI. Beliau akan pilih seorang yang bertuah untuk diedit blog secara percuma. Beliau akan edit full dalam blog tu. Try la buat permohonan selagi belum ditutup! :D


*** Promote sikit, blog Anis ni pun Rrai jugak yang edit. Sangat berpuas hati dan tidak mengecewakan. Seriously :)

4 comments:

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png