Wednesday, 13 January 2016

HOODPATH Travel Blog Giveawaay 1.0

KLIK SINI

Assalammualaikum semua dan selamat petang. Hari ini nak join segmen yang dianjurkan oleh MISSDAE. Hadiahnya pun best best kalau kalau dapat tu |hahaha| Jomla join, mana tahu rezeki korang. Siapa yang tak follow lagi blog beliau, mai la follow sebab  blog beliau banyak bercerita tentang travel. Memang best sangat. Korea la. Jepun la. Perth la. Melalui pengalaman beliau, ia boleh dijadikan ilmu untuk kita travel suata hari nanti. InsyaAllah :) ~ angan angan mesti kena ada!

7 comments:

  1. all the best awak~ :D dari segmen sama.

    ReplyDelete
  2. Hi awak. Terima kasih kerana menyertai giveaway saya.
    Boleh cek jika awak sudah mematuhi semua syarat yang telah saya tetapkan di :

    http://missdae.blogspot.com/2016/01/senarai-peserta-hoodpath-travel-blog.html

    Sekira masih tidak cukup syarat, anda masih ada masa untuk memastikan anda cukup segala syarat bagi peluang besar untuk memenangi hadiah-hadiah giveaway ini. Segala penambah baikan boleh la maklum saya pada komen entri tersebut.

    Terima kasih dan semoga berjaya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. okey awak. sama sama. terima kasih kembali :)

      Delete
  3. Good luck. Singgah dr segmen yg sama.....

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/01/hoodpath-travel-blog-giveaway-10.html?m=1

    ReplyDelete
  4. ASSALAMUALAIKUM.

    TAHNIAH DIUCAPKAN KEPADA ANDA KERANA MEMENANGI GIVEAWAY HOODPATH 1.0.

    SILA BERIKAN MAKLUMAT ANDA SEPERTI NAMA PENUH, ALAMAT, NOMBOR TELEFON DAN LAIN2 YANG RELEVAN DI LAMAN FACEBOOK MISSDAE DALAM MASA TERDEKAT. TERIMA KASIH DAN TAHNIAH :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)