Wednesday, 6 January 2016

Birthday Segment : Bloglist & Blogwalking by Najwa Zahid


                                                                       KLIK SINI

Assalammualaikum dan selamat sejahtera semua :) Hari ni, nak join BIRTHDAY SEGMENT pulak by sis Najwa Zahid. Kepada siapa siapa yang nak join boleh KLIK SINI kat atas tu. Jomla kita memeriahkan segmen beliau, nanti boleh blogwalking reramai macam pergi kenduri bak kata beliau |hahaha| By the way, selamat hari lahir Najwa Zahid, Semoga berjaya di dunia dan di akhirat. InsyaAllah :D


So nak tag.. adik manis kita yang cantik kebabom nih, jemputla makan. Eh silap.. Jemput join deh  :


7 comments:

  1. Replies
    1. Hihi. Thanks fiqa :D Sama sama dan terima kasih kembali.

      Delete
  2. tq join. boleh check penyertaan di sini

    http://najwazahid94.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-birthday-segment.html

    ReplyDelete
  3. BW dr segmen yg sama..
    http://fififizahresepi.blogspot.my/2016/01/birthday-segment-bloglist-blogwalking.html

    ReplyDelete
  4. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
  5. http://najwazahid94.blogspot.my/2016/01/senarai-bloglist-bagi-birthday-segment.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)