Saturday, 23 January 2016

Cerita 18 Januari 2016


video


Alahai sepupu. Haritu bukan main tanya birthday bila? Dah kabo dah ke kamu 16 Januari. Bila sampai bulan Januari, boleh pulak cakap birthday aku 17 Januari. Hadoii. Aku siap warning jangan wish 17 Januari. Then, bila dah tiba 16 Januari, boleh pulak dia tak wish. Dia wish 18 Januari. Hambikk kau! Stress makk nakkk ooiii. Sekali bagi terus dua video kat whatsapp. Salah satu video yang aku tepek kat atas tu :/


Tak tahu la kenapa dia jadi macam tu? Stress sebab kerja kot. Tapi kenapa dia tak skodeng facebook aku je? Banyak pulak persoalan aku kan? Aku pun tak pasti la. Tapi tak apa la, wish jugak kan walau lambat dua hari tapi mana tahu kalau dia sengaja nak wish lambat. Haishhh. Aku tanya aku jawab. Habis tu dah korang senyap je, aku jawab la |hihihi|


Tapi tahun ni punya birthday sedih jugakla |hahaha| Sedih pun boleh gelak besar. Tak tahu la nak explain macam mana tapi 50/50 ada sedih, ada gembira. Yang paling touching gila encik tunang lambat wish. Dia lupa 12 tengah malam dah bermula tarikh baru [16 Januari] |kahkahkah| Aku first tu berlagak cool tapi sampai ke sudah tak wish. Sabar je la 2016. Dah besar kan. Dah matang kan. Redha.


Berapa minit je pun dia lupa sebab aku ingatkan dia balik bila dah masuk tarikh baru tu. Lepastu berkali kali mintak maaf |hehehe| Tau pun nak serba salah. Aishhh 2016, awal tahun kau dah cipta kenangan kan buat aku. Terima kasih!^^

3 comments:

  1. bila bday awal tahun ni ramai org lupa sbb memasing sibuk. sya pon sedih bday sya baru ni. huhu

    ReplyDelete
  2. Vdeo apa an sich.. Nggak bisa nonton donk..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)