Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Saturday, 12 March 2016

GIVEAWAY by RosNordin

KLIK SINI


Okey, jom ramai ramai join. Giveaway by RosNordin ini diadakan selama 20 hari bermula 11 march 2016 sehingga 31 march 2016. 11 hadiah diberikan kepada blogger yang bertuah dan 1 hadiah daripadanya akan diberikan kepada penyumbang tertinggi traffic blogger RosNordin. 1 hadiah ini adalah misteri. Uhmmm Macam best je |hahaha| Jom serang blog penganjur! So good luck dan selamat bersegmen :D

19 comments:

  1. Thank you Anis sudi join GIVEAWAY by Ros Nrdin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama sama dan terima kasih kembali ye sis ^^

      Delete
  2. tagging u : http://najwazahid94.blogspot.my/2016/03/segmen-top-blogger-2016-by-nurzulfa.html
    slmt bersegmen

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Huuu. Tak sempat nak join. Busy. Maaf T.T

      Delete
  3. Salam ANis..Akk singgah dar GA yang sama..All the best dear...Done follow sini 113 http://www.akifimtiyaz.com/2016/03/giveaway-by-rosenordin.html

    ReplyDelete
  4. singgah BW..
    http://www.kennymerligal.com/2016/03/giveaway-by-rosnordin.html

    ReplyDelete
  5. good luck dari segmen yg sama :D jom join yg ni plak
    http://mellyacrayola.blogspot.my/2016/03/beauty-stuff-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  6. singgah dari segment yg sama
    http://hatinufid.blogspot.my/2016/03/g-i-v-e-w-y-by-ros-nordin.html

    ReplyDelete
  7. singgah dr segmen yg sama... follow done..

    http://sotskirt.blogspot.my/2016/03/giveaway-by-ros-nordin.html

    ReplyDelete
  8. CF singgah sini...
    Wish you luck :)

    http://cikgufaizcute.blogspot.my/2016/03/giveaway-by-rosnordin.html

    ReplyDelete
  9. Salam alaik, salam sejahtera.. datang berkunjung dari GA sama ^^
    http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.my/2016/03/g-i-v-e-w-y-by-ros-nordin.html

    ReplyDelete
  10. good luck anis =)

    salam kenal dari Rafie #141 dari GA yang sama

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png