Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Wednesday, 2 March 2016

Giveaway Triplet by Wanie Seuk

KLIK SINI

Daehan! Minguk! dan Manse! Rindunyeeee . .  Rindu telatah dan karenah mereka. Dulu rajin jugak tengok the return of superman. Siap download lagi tau setiap episod. Buat hilang stress time study. Bila tengok gelagat mereka asyik nak ketawa je. Seronok. Hilang terus stress :D

Kena jawab teka teki ea? Rasanya minat Manse kot sebab kite pun suka Manse |hahaha| Manse comel walaupun nakal. Nakal pun boleh buat kite ketawa kadangkan ayah dia pun ketawa. Nakal pun nampak dia bijak. Okey. Manse! Comel sangat.



video




Lee Seoeun dan Lee Seojun

Di sini Anis ada sediakan video triplet yang comel ni jugak. So selamat menonton semua. Dan nak bagitahu jugak, Dalam the return of superman jugak Anis minat kembar dua ni Lee Seoeun dan Lee Seojun. Sebab apa? Sebab mereka suka ikut apa yang ayah mereka buat. Alahai. Bijak sungguh! So tunggu apa lagi kawan kawan. Jom Join! Good Luck!

6 comments:

  1. comelnyaa ya ampunnn.. hahahhh.. ni msti tngh tngok crita kartun yg ada bus tuuu.. hahhahah.. cutee.. anyway good luckkkk.. thanks sudi joinnn

    ReplyDelete
  2. Yup.. Mmg comel pn. Haha. Ye. Dorg tgh tgk kartun tu. Heee. Thanks ^^

    ReplyDelete
  3. Singgah daripada GA yang sama.. Good Luck yee :)

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/giveaway-triplet-by-wanie-seuk.html

    ReplyDelete
  4. hi singgah dari segmen yang sama :D done follow !
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/04/giveaway-triplet-by-wanie-seuk.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png