Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Tuesday, 29 March 2016

FIRST GIVEAWAY BY MISS OREN

KLIK SINI



Assalammualaikum semua :) |Hahaha|. Menyempat lagi aku join giveaway kan? Padahal tajuk nak present esok pun  tak cari lagi. Minggu lepas dah cari tapi kena rejected |Hoho| Redha je la. Malam ni aku cari pulak :D So jom join 1st Giveaway by Misss oren. Tarikh tutup giveaway ni bila bila masa je okey. Cepat cepat join. Mana tahu anda bertuah. InsyaAllah. Good luck dan selamat bersegmen semua! ^^




SAYA SAYANG MAMA SAYA!!!! - Okey, sehabis kuat dah kiteee jerit! hahaa ^^

6 comments:

  1. salam singgah good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/03/first-giveaway-by-miss-oren.html

    ReplyDelete
  2. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat JoM BeRcOnTeSt dan singgah jenjalan kat KiSaH HiDuP Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum, awak pemenang untuk GA ni ya. boleh check di https://dotdotmissme.blogspot.com/2016/06/the-winner-1st-giveaway-by-miss-oren.html

    tq.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Dh bg detail dh di email :) tqvm

      Delete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png