Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Wednesday, 2 May 2012

~Super Hero!



Assalammualaikum. Senyum okeyy. Aku sudah selamat sampai kat Inspen ni. Alhamdulillah. Masa dalam bas pun kerja aku asyik tidur je. Sampai KA hantar mesej pun aku tak balas. |Not in mood| Cewahh. |hahaha| Bukan apa, aku nak tidur. |Penat| Lagipun masa tue hujan. Memang la seronok bila tidur :) Sampai la satu saat dia calling. |amik kau| Dia tanya macam ni, "Awak ni merajuk dengan siapa?" |hahaha| Aku senyum je la. Aku bukan marah atau merajuk dengan dia pun tapi dia yang kena tempias. Nasib la haiiii.





Kepada sesiapa yang ada angan-angan nak tengok The Avengers, aku nasihatkan pergila. Tak rugi apa-apa pun. Tapi hati-hati dalam panggung tue gelap. |hohoho| Jalan cerita memang menarik. Lawak pun lawak. Seronok hape asyik gelak je :p Tapi serius, memang best. Bukan best je, best giler. Aku cerita macam ni pun boleh terkejut-kejut. Maybe sound dia kuat sangat. Cerita ni je la aku dapat tengok time kat Kluang Parade hari tue. Tue pun, balik rumah dah lewat. Andaila keluarga masih ada dekat Kluang ni, aku la orang yang paling bahagia :)


Ibu, jom balik Kluang?! |hahaha| kalau ibu jom aje tapi kalau abah... |hahaha| Orang suruh balik untuk tandatangan jualbeli rumah pun abah tak nak balik Kluang, ini kan pulak sesaja nak balik Kluang. Memang tak la. Abah ohh abah. Okey la kawan-kawan, pukul 11 pagi ni  ada kelas. Nanti aku buat entry baru pulak okeyy. Sebenarnya, banyak cerita lagi. Assalammualaikum <3

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png