Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Thursday, 3 April 2014

countdown


hanya tinggal lagi dua paper. tak sabar rasanya nak countdown dua paper, satu paper dan HABIS! tak sabarnya. nak balik. nak balik. nak balik :D

paper sebentar tadi? syukur alhamdulillah. boleh ke. tak boleh ke. move on. tapi kadang-kadang tu rasa macam nak berhenti di situ sahaja. tapi kata-kata semangat dari belakang membuatkan aku kembali mengangkat wajah dan bangun. syukur. Allahhu. begitu besarnya kuasa Allah :')

red paper. kadang effect terus kat kapala otak bahawa SUSAH! bila otak kata susah, anggota lain dah tak boleh nak kata apa. otak menguasai segalanya. padahal bukan apa-apa pun dengan  red paper.

tadi. red paper again. " sayang, fakulti awak memang banyak duit nak print and photostat atas kertas berkaler." hati berdetik. hai hati, pandai sungguh kau kan.

lastly, majulah sukan untuk negara :)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png