Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Monday, 31 March 2014

meniti ke penghujung

hari ni paper ke lima untuk final exam semester tiga. Alhamdulillah. tinggal tiga paper lagi sebelum sampai ke penghujung. tadi paper building technology II. ape cerita? huhu. ceritanya.. susahnya! rasa macam jawab ekonomi semester dua dulu. ntah. aku harap, ada rezeki aku untuk subjek tu. insyaAllah. Allah tolong. kita dah usaha kan? hahaha. sedapkan hati diri sendiri. apa-apa pun aku dah berserah.

tak mo pikir-pikir dah. ada lagi tiga paper kot. untuk semester ni ada rezeki, syukur alhamdulillah. kalau tak ada, semester depan kena usaha lagi. okey. tiada apa-apa yang diharapkan untuk semester ni. tapi jangan terkejut dengan kejutan dan hadiah daripada Allah :')

mintalah. pohonlah. mengadulah. Allah sentiasa mendengar. Allahu. assalammualaikum :)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png