Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Monday, 6 February 2012

monkey beach :')


Apa macam? Cantik tak? Hee :) SubhanaAllah. Setelah kaki jejak kat sini. Seriously, memang cantik. Kali ni tak tipu. Tapi ni tak sampai pantai kerachut lagi. Aku saja upload gambar nak bagi korang-korang jeles terutamanya adik aku *Ainis* hahahaha. Jahat betul aku ni.

| Sebenarnya, aku malas nak story-story lagi. Nanti la time aku rajin nak menaip, aku cerita la ye.. :P | 


Ni jalan permulaan nak hiking, trekking dan climbing. hahaha. | sesuka hati aku jek | tipah tertipu. Aku ingat jalan camni je sampai ke pantai kerachut rupa-rupanya, guna jalan berliku-liku dan dan berakar. Sempot jugak nak sampai ke destinasi yang di tuju tapi kepada kawan-kawan yang nak pergi, usah khuatir,, tak susah mana pun.. hoho :) Harap korang tak jadi macam aku la | Tipah Tertipu |



Gambar terakhir buat korang-korang semua.Time ni atas bot, nak balik dah. Tak larat den nak patah balik lalu jalan trekking tadi. Dah la hutan. Berbukit-bukit. Tadi guna jalan darat dan kini tiba la masa untuk guna jalan laut pulak :) Laut agak bergelora juga ketika ini. Tawakal sahaja. Mudah-mudahan selamat semuanya. Ni nak perkenalkan la sikit. Kat belakang tue tak termasuk tudung purple,(tudung o selendang purple tue tak kan korang tak kenal kot :P) pelajar-pelajar USM. Katanya amik kos Property Management. Aku dengar-dengar la kan. Tak tahu la betul ke tidak. Haha. Yang di barisan hadapan ni pegawai-pegawai aku.

Okey la, nanti aku cerita lagi. Nak sambung cari perbandingan. Ohh NQ Fair, NQ High dan Kasih sayang. Mana kalian-kalian? Laa dalam 'Control Folder' rupanya!! Wow dalam VIS pun ada!! Cantikkk.

Ingatkan aku untuk cerita lagi tentang Kerachut Beach. Assalamualaikum :)

2 comments:

  1. mdah-mdahan sy smpai tmpat ni stu ary...sy nk mjrit..mnges spnuh hti sy...sy nk kn ktngan...sy nk sgt lri jauh dri lfe sy skrng...=)

    ReplyDelete
  2. insyaAllah ainis, dptnya awk ke pantai kerachut 2...dengan saya :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png