Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Tuesday, 28 February 2012

B.E.R.U.B.A.H


Simple sahaja entry kali ni. Just saya nak cakap awak dah banyak berubah. Hati saya yang cakap. |hehe| Bukan saya yang cakap. Tak pe kita tengok langkah seterusnya. Berjaya saya mencari awak yang dulu? Berjaya kah? Saya rasa peluang saya itu sangat-sangat nipis dan tipis. Right? Berdoa dan bertawakal sahaja kerana itu sahaja yang kita mampu. |sabar|

Assalammualaikum peminat setia yang comel itu. Thank you very much ya di atas kasih yang diberi. Semoga anda sihat-sihat saja. Smile always.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png