Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Thursday, 8 September 2011

Minal Aidil Wal Faizin

Hari ini hari kelapan raya Aidilfitri,,alhamdullah aku masih diberi peluang untuk bernafas di dunia ini…
so,,pada kesempatan ini aku nak ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin kepada :
  • Keluarga tercinta,,,abah, ibu, adik2, tok, wan , pak lang, mak lang, pak su, mak su, pak teh, mak teh dan kaum2 yang sewaktu denganye…huhu
  • Buat dia yang tersayang……..Selamat Hari Raya Maaf Zahir…Batin xpayah k..hahaha…Semoga kamu gembira bersama-sama keluarga tercinta pada hari lebaran nanti…
  • Dan tidak lupe juga buat kawan2  tersayang…Ainis Salwani, Siti Norfatihah dan Intan Shafinaz….xsabar nak jumpe korang…kita raye same2 k…=)
  • Lastly…jangan lupe….Selamat menyambut Hari Kebangsaan..tapi dh 8 hari berlalu dah,,xpe2 semangat itu masih ada...=)
Sebenarnya kan,,aku tulis ni dah lama just xpost je sebab...maklum lah kat kampung time 2...line ciput je,,geram betul aku...so,aku tangguh la dlu,,,ari ni bru ada masa untuk semua itu....
 cuba teka biskut apa 2???
ha,,time susun ni la kena tegur dek mak cik 2..."aiii...siap b'love2 lg..." time 2...gler malu aku...ha3
 ni paling best...aku buat biskut ni cm pro je....hahaha,,,gulung je pun...


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.....MAAF ZAHIR DAN BATIN,,
 Me with Khaisara...ye ke nama dia???hahaha...ntah,,,aku panggil dia sara je...pape pn,,dia la peneman aku masa kat rumah hari 2...
Aku dan adik2....yang paling penting aku paling tembam...adoiiii!!!!
 ibu...........I love You...=) IBU,,Mintak ampun,,mintak maaf... :'(
 ni Izzati,,Nurul Izzati..nakal bukan main...
 =)
dua2 ni anak sepupu aku...
k lah...salam,,kita akan berjumpa di lain hari k...

1 comment:

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png