Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Thursday, 8 September 2011

Akhirnya..........:'(

BrothersDoa Perpisahan 

Pertemuan Kita Di Suatu Hari
Menitiskan Ukhwah Yang Sejati
Bersyukurku Ke Hadrat Ilahi Di Atas Jalinan Yang Suci

Namun Kini Perpisahan Yang Terjadi
Dugaan Yang Menimpa Diri
Bersabarlah Di Atas Suratan
Ku Tetap Pergi Jua

Kan Ku Utuskan Salam Ingatanku
Dalam Doa Kudusku Sepanjang Waktu
Ya Allah Bantulah Hamba Mu

Mencari Hidayah Daripada Mu
Dalam Mendidikkan Kesabaranku
Ya Allah Tabahkan Hati Hamba Mu
Di Atas Perpisahan Ini

"Teman Betapa Pilunya Hati Menghadapi Perpisahan Ini.
Pahit Manis Perjuangan Telah Kita Rasa Bersama. Semoga
Allah Meredhai Persahabatan Dan Perpisahan Ini. Teruskan
Perjuangan"

Kan Ku Utuskan Salam Ingatanku
Dalam Doa Kudusku Sepanjang Waktu
Ya Allah Bantulah HambaMu

Senyuman Yang Tersirat Di Bibirmu
Menjadi Ingatan Setiap Waktu
Tanda Kemesraan Bersimpul Padu
Kenangku Di Dalam Doamu

Semoga Tuhan Berkatimu


Buat kawan-kawanku yang tersingkir,,tabah dan cekalkan la hatimu...mungkin,,ada yang terbaik lagi Allah akan beri kepadamu semua,,,aku akan doakan yang terbaik untuk korang semua...
aku tahu korang punya perasaan,,,itu la sebab aku malas nak berjumpa dengan korang,,better aku duduk senyap2 dulu dalam bilik...InsyaAllah...Hari Perpisahan nanti pasti aku jumpa korang..
T'ingat time camp kat sungai pisang hari 2....memang best gler dengan korang,,,semangat kita bersama memang kuat...itulah pihak pengurusan puji batch kita...korang tahu sebab apa???sebab tali kerjasama kita semua memang kuat...=)
9 orang pergi,,memang sakit la bagiku....aku tak tahu apa yang aku fikir sekarang ni....macam blur2 je...pas sorang2 aku tengok menangis,,,
butir2 nasihat yang selalu keluar dari mulutku juga terkaku di situ...aku tak tahu kenapa jadi macam 2...mungkin terkejut dengan salam perpisahan ini...
MEREKA.....

 Tinggal kenangan,,,,,,,,
:'(     Kuatkan kami yang masih bertapak di sini untuk terus melangkah tanpa mereka semua...


Kerana dia sahabat,,aku masih bertapak di sini..

Aku tak tahu nak tulis apa lagi tapi thank you very much di atas sharing, caring anda semua...aku amat menghargainya...walaupun kita tidak la serapat mana tapi...mesti ada tercalit kenangan kita bersama...
kat sini gak aku ada pic kita orang sambut besday En iz...atau Izwan Izzuddin Syah,,td ada satu je permintaan beliau,,beliau nak potong kek bersama-sama mereka yang tersingkir...

time ini,,air mata ku tidak dapat di tahan lagi...aku tak tahu kenapa aku selemah ini???
pape pun kt sini tercalit juga sebuah memori yang tak mungkin aku,,bukan aku tapi kami lupa.....
tidak sangka,,,rupa-rupanya kejutan kami buat En Iz menjadi....
Sebelom majlis ini bermula,,,En Iz mengimamkan kami ketika solat isyak..ia tetap menjadi memori...susah sekarang nak cari pensyarah seperti beliau...=)

 so swetttt......=)
 kami dalam kenangan.................
malam besday En Iz....aku??simple je...hahaha

 En Iz time ni,,,huhu...die malu....org suap2 die...
SELAMAT HARI LAHIR YANG K'29 EN IZWAN IZZUDDIN SYAH,,,SEMOGA PANJANG UMUR DAN DI MURAHKAN REZEKI SELALU...=)
Assalammualaikum...
selamat malam....

3 comments:

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png