Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Wednesday, 8 June 2016

GIVEAWAY BUKU {PRE-LOVED} JUN 2016

KLIK SINI


" Membaca itu jambatan ilmu. "

Betul tak? Di kesempatan cik blogger nak bagi pre-loved book.. Waaa seronoknya. InsyaAllah dapat kalau ada rezeki kan? Kalau diikutkan keinginan nak buku apa? Anis lagi prefer buku yang bertajuk Kembara Afghanistan by Siti Noridah Ab Rahaman. Sebab apa? Sebabnya 1st baca review buku ni oleh tuan penganjur, ehhh. beraninya dia.. Padahal dia perempuan, berani betul sampai ke Afghanistan. Berliku liku jugak la perjalanan ke sana. Sampai ke tahan dengan tentera. Anis suka buku macam nih sebab buat kita lebih tertanya dan tanya dan tanya apa akan berlaku selepas itu. 


Okey la, giveaway ini akan tamat pada 20 Jun 2016. Jangan lepaskan peluang keemasan ini okey. Good luck! 

4 comments:

  1. salam singgah , semoga berjaya ,

    http://rezekiituluas.blogspot.my/2016/06/giveaway-buku-pre-loved-jun-2016.html
    http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. Terima kasih join :) nantikan eh nak umum pemenang ^^

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png