Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Sunday, 3 April 2016

Mini Giveaway By Niena Annisa

ASSALAMUALAIKUM




*click banner to join

Apa khabar semua? Jom ramai-ramai meriahkan first giveaway daripada Niena.

Giveaway ini bermula dari 3 April dan berakhir pada 30 April 2016 pada jam 11.59 malam.
Syarat penyertaan amat mudah. Niena harap semua dapat ikut ya.




HADIAH :






Shawl chiffon x 2 pemenang

12 comments:

  1. http://jmbelog.blogspot.my/2016/04/mini-giveaway-by-niena-annisa.html

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sudi join mini GA niena..done follow sini :) ~~~
    Boleh lihat senarai peserta di sini :

    http://tintanienaannisa.blogspot.my/2016/04/senarai-peserta-mini-giveaway-by-niena.html

    ReplyDelete
  3. Singgah dari segmen yang sama.
    salam kenal dan good luck dari belog
    http://aleiyamustaffa.blogspot.my/

    ReplyDelete
  4. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat JoM BeRcOnTeSt dan singgah jenjalan kat KiSaH HiDuP Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
  5. Good luck! singgah joined GA yang sama

    ReplyDelete
  6. good luck..
    http://hatinufid.blogspot.my/2016/04/mini-giveaway-by-niena-annisa.html

    ReplyDelete
  7. Hai.. Baru sempat nak blogwalking.. All the best yee

    http://hiphiphorray15.blogspot.com/2016/04/mini-giveaway-by-niena-annisa.html

    ReplyDelete
  8. Salam alaik, salam sejahtera.. datang berkunjung dari GA sama, Semoga berjaya ^^
    http://rezekiituluas.blogspot.my/2016/04/mini-giveaway-by-niena-annisa.html

    ReplyDelete
  9. Singgah blogwalking sini. Goodluck! http://syaza-applemints.blogspot.my/2016/04/mini-giveaway-by-niena-annisa.html

    ReplyDelete
  10. Singgah blogwalking.. Walaupun GA dah habis pun. Hehe...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/04/mini-giveaway-by-niena-annisa.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png