Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Friday, 12 September 2014

untuk semester tiga

alhamdulillah
Assalammualaikum semua. Alhamdulillah.. Dapat wifi free. |hohoho| Ku gagahi jugak untuk update blog walaupun pendek dan amik masa yang sekejap. Alhamdulillah. See!! Anugerah dekan untuk semester tiga :D syukur alhamdulillah. Dengan berkat pertolongan daripada Allah dan doa ibu serta abah. Tidak lupa jugak doa encik tunang dan kefahaman serta keprihatinannya.. Dan berkat usaha pensyarah yang dikasihi. Alhamdulillah. Tanpa mereka semua, memang tak merasalah aku dengan ini semua. Sungguh!

InsyaAllah. Aku akan teruskan semua ini. InsyaAllah. Aku harap Allah akan izinkan aku lagi untuk menapak satu lagi anak tangga. Amin. Apa-apa pun kejayaan ini bukan milik ku tetapi ia adalah kejayaan Dia yang berada di atas, yang menguasai langit dan bumi. Allahu :')

Korang tahu kan apa cita-cita aku untuk diploma estate management ni.. Kan? Korang doakan kejayaan aku ye? Thanks. Maafkan segala salah dan silap aku. Okey la. Jaga diri. Jaga solat. Hormat semua orang. Jangan sombong. Assalammualaikum.

sila rotate sendirik. meriah semester ni sebab ramai jugak dapat dekan

2 comments:

  1. Salam sis. Skrg sis amik diploma dkt mana? And akak dulu ex student inspen ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm. Sekarang amik diploma dekat seri iskandar, perak. Ya. ex student inspen :)

      Delete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png