Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Monday, 1 February 2016

SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST 2016 BERSAMA KIMMIE

KLIK SINI

Jom pakat ramai ramai kita sokong SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST 2016 BERSAMA KIMMIE. Mana tahu boleh tersenarai dalam bloglist beliau. Tak cuba, tak tak tahu. Jom pakat join.

Jom Join!

Macam menarik je!

Tarikh : 1 Februari 2016 - 29 Februari 2016

[sebulan kot. Banyak masa lagi, rugi tak join baghang!]

10 comments:

  1. terima kasih join, saya dah update dalam senarai peserta.

    ReplyDelete
  2. Hai.. Singgah daripada segmen yang sama.. :)

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/02/segmen-pencarian-bloglist-2016-bersama.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai. Terima kasih Umie. Nanti Anis singgah ye ^^

      Delete
  3. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
  4. jalan jalan sini. Selamat bersegmen awak.

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen ;)

    http://alyasygsanda.blogspot.my/2016/02/segmen-pencarian-bloglist-2016-bersama.html

    ReplyDelete
  6. singgah sambil follow disini :) cantik blog . btw , selamat bersegmen ya kak :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png