Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Monday, 1 February 2016

# 1 SEGMEN FROM ME

KLIK SINI

Assalammualaikum semua :) Hai hai Februari :D First February nak join Segmen yang dianjurkan oleh blogger Sarah Tak susah pun nak join, cuma follow blog, follow ig dan like page. Itu sahaja. Senang kan? Mai mai join! Kita meramaikan dan memeriahkan segmen yang dianjurkan oleh cikk sarah ni. Hadiah kepada pemenang ialah cikk sarah kita ni akan masukkan blog pemenang ke dalam bloglist beliau dan akan promote blog pemenang sampai famous amos! |hahaha| Tipu je. Tak ada la sampai famous. Nak fomous usaha sendirik! :p 


Selamat bersegmen semua!

4 comments:

  1. Hi.. Singgah dr segmen yg sama. Blogwalking sini.. Dh follow jugak... Salam kenal...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/02/1-segmen-from-me.html

    ReplyDelete
  2. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
  3. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
  4. Salam. Singgah dr segmen yg sama. Maaf. kita baru dapat menjenggah.

    http://alongwawaerna.blogspot.my/2016/02/1-segmen-from-me.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png