Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Wednesday, 24 February 2016

Sesi Mengenali Ahli Blogger

Ukhuwah itu indah :)


Assalammualaikum dan haii :) Pertama sekali terima kasih kepada blogger Nurnbla sebab nak kenal dengan akak :D Sweet jee. Okey, sekarang ni kena jawab soalan la kan. So jom kita kenal kenal okey. Kiteee okey je  (^_________^)


Impian untuk blog?

Blog ini ditulis pun sebab nak kongsi rasa. Nak kongsi ilmu dan nak kongsi kenangan. Sebab semuanya diceritakan dalam ni. Tapi tak la semua |hihihi| Tak harap apa apa pun untuk blog ni tapi kalau jadi femes pun, best jugak tu |hahaha| Tapi impian utama tu adalah untuk simpan kenangan dalam ni dan disamping nak kenal dengan blogger blogger. Kadang dengan sepotong comment kat bawah tu buat kita sesama kita menjadi rapat ;)


Biodata sikit. Sikit je okey ;P

Nama diberi Anis Khalilah. Masih belajar dan anak sulung kepada encik abah dan puan ibu. Kakak kepada tiga orang adik iaitu Anis Masturah, Anis Zulaikha dan Anis Mohamad Syauqi. Lahir pada bulan Januari iaitu 16 Januari 92. Tahun monyet hokey! ^^ Tua dah kiteee |heee| Tapi tak pe, tua tua lagi menawan |hahaha| Okey dah. Semoga perhubungan kita di antara blogger ni bersemi dan kukuh dalam satu hubungan kerana Allah. InsyaAllah (*______^)


Untuk kenal dengan lebih rapat, insyaAllah . . .

No telefon : Nanti akak email okey ;)


Facebook

 Instagram

 Twitter

Email : annyss_annyssa@yahoo.com


 Tarikh Tutup : Akhir tahun 2016.

Nak kenal dengan Kak Nuruleaida Daud :)

6 comments:

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png