Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Thursday, 4 February 2016

Giveaway nurinkhairi x SHAKLEE Collagen Powder - Menangi Penginapan Swiss Garden Resort

KLIK SINI

Assalammualaikum :) Firstly, terima kasih sis nurinkhairi sebab jemput Anis untuk join giveaway nih. Alhamdulillah, Anis cuba okey.

Jom join Giveaway nurinkhairi x SHAKLEE Collagen Powder - Menangi Penginapan Swiss Garden Resort yang dianjurkan oleh sis nurinkhairi. Hadiah memang best. Jom reramai join, mana tahu ada rezeki ke untuk menginap di Swiss Garden Resort Lumut atau Kuantan. Tapi sebelum tu, kena jawab satu soalan, kalau nak tahu soalan apa, KLIK SINI yang kat atas tu. Good luck!


Tarikh : 1 Februari 2016 sehingga 12 Februari 2016

Pemilihan pemenang adalah random.

3 comments:

  1. singgah sini..
    good luck!!
    saya pun ada join GA yg sama

    ReplyDelete
  2. Sala kenal... singgah sini, dtg dari segmen

    http://dielacraft.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

    goodluck.

    ReplyDelete
  3. tq join..datang balik dalam minggu ni utk tau result ye

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png