Sunday, 29 March 2020

muncul balik . 2o2o .


Assalammualaikum . Hye semua :D 

Macam biskut betul lah! sekejap timbul sekejap hilang. Fuhhh. Apa apa pun semoga korang semua sihat walfiat hendaknya. InsyaAllah. Musim covid 19 ni, rajin rajin basuh tangan tu dengan sabun. Jaga kesihatan. Kalau boleh elakkan ke klinik atau hospital melainkan betul betul kecemasan.

Makin gerun tengok angka kematian berlumba lumba meningkat naik dari hari ke hari. Virus kecik tapi mampu menumpaskan terus negara negara maju yang gagah perkasa. Allahuakbar.

So korang semua, TAKE CARE! Duduk rumah saja. Terus berdoa untuk MALAYSIA.

Now, aku nak tunaikan janji yang dulu dulu. Ingat tak cabaran yang sebulan tahun lepas? |hahaha| Serius, bukan lupa tapi memang tak sempat nak buat. Balik konvo adik ipar & majlis saudara, busy dengan tempahan photobook & 4r. Lepastu hujung tahun, mood holiday dengan family. Then, tak sihat . . Dugaan hujung dan awal tahun. Redha

Dan alhamdulillah, bulan ke bulan dah semakin sihat. Handfon dan laptop tak boleh tengok langsung. Memang mati kutu la nakkk! -.- Sekarang, alhamdulillah. Semoga terus sihat. Amin.

Ni haa Cabaran! entry bulan 10 tahun lepas . Yang poyo kata nak sahut tapi tak sahut sahut hingga ke hari ini :P

Hingga kita bertemu lagi. Bye! InsyAllah, tak tinggal lelama :P

Assalammualaikum!

No comments:

Post a comment

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)