Wednesday, 2 October 2019

Cabaran!



Assalammualaikum!

Hai hai hai. Dah malam buta baru sibuk nak update blog |hahaha| Takpe, update nih simple dan ringkas saja sebab dah malam kan. Mata pun sayup sayup nak tertutup dah. So, taraaaa . . untuk mengelakkan kemalasan menguasai diri, aku dah siapkan 30 tajuk atau cabaran yang patut aku tulis dalam blog selama 30 hari. Moga aku buat la ye. tak ada excuse |huhuhu|

Oleh itu, cabaran ini berkuatkuasa mulai 8 oct 2019 bersamaan hari selasa. Esok tak boleh mula lagi sebab nak balik rumah family mertua . . Lagipun minggu ni ada majlis kawen saudara dan konvo adik ipar. Tahniah saiyangg! Syafiqah Sharmeen.

Moga terus berjaya dalam apa jua bidang. Jangan pernah menyerah kalah okay!

Okay la kot, nanti kita jumpa lagi, insyaAllah.

Bye!

8 comments:

  1. Good luck di atas menyahut cabarannya. 😘

    ReplyDelete
  2. malam xleh tdo keeeww.. hehehe

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. good luck... lama x blogwalking sini....

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Sis Akhalilah , jemput sertai give away dengan hadiah tunai RM1000 oleh Mamapipie & Friends.



    Hadiah RM200 (Seorang Pemenang)

    1 x RM200



    Hadiah RM100 (2 Orang Pemenang)

    2 x RM100



    Hadiah RM50 (14 Orang Pemenang)

    14 x RM50



    Penyertaan sangat mudah & tarikh tutup giveaway pada 29 Feb 2020. Klik sini sekarang untuk sertai.

    ReplyDelete
  6. www.magspremiums.com MAGS PREMIUMS Kami adalah syarikat yang berlokasi di Malaysia yang menawarkan pelbagai jenis percetakan korporat & hadiah premium. Percetakan Tshirt, percetakan beg non woven dan banyak lagi!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)