Monday, 30 March 2020

Cabaran 1 : Siapa Saya?



Assalammualaikum semua. Seperti yang telah dijanjikan semalam, maka harini bermulalah cabaran pertama blogging selama 30 hari :D

Simple simpe je okay memandangkan ramai dah kenal iolls |hahaha| Yang baru nak kenal tu, salam perkenalan. Jom kenal kenal  :)

Nama diberi oleh encik abah dan puan ibu adalah Anis Khalilah yang bermakna teman setia. Dilahirkan pada enam belas januari tahun 92' Berusia 28 tahun dan sudah berkahwin bersama jejaka pilihan pada November 2018. Alhamdulillah. Berkelulusan  dari Uitm Seri Iskandar, Perak dalam ijazah sarjana muda pengurusan hartanah (kepujian)

Sekarang buat apa? Buat masa sekarang surirumah, next year, start kerja balik :D Aku berasal dari kedah dan kini menetap di kluang. Eh! Muar. Aku start mengenali dunia blog ni sejak 2011. Ketika itu aku berusia 19 tahun. Ntah merepek apa aku tulis awal awal dulu. Rasa macam nak menyorok dalam tong sampah bila baca balik entry yang 1st dulu |hahaha|

Apa yang aku suka? 
Aku suka berkawan.

Apa yang aku tak suka?
Orang tipu aku.

SIMPLE!

so, I'm Anis. You?

2 comments:

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)