Monday, 22 April 2019

Abam Kie's Birthday Giveaway



Assalammualaikum. Hi semua.  First giveaway nih nak join lepas senyap lama. Moga terus istiqomah semula dengan update kat blog ni la hendaknya. InsyaAllah ^^

Doakan la ye ^^


Okayla, malas nak intro panjang panjang, sekarang ni jom join ramai ramai Abam Kie's Birthday Giveaway, kita support sesama sendiri. Lepastu boleh mengenali satu sama lain kan? Tak susah pun nak join giveaway ni. Simple. Ikut segala syarat yang telah ditetapkan dan join! Yeah! jangan segan segan untuk klik gambar giveaway untuk join :)


Btw, happy birthday abam kie yang bakal tiba tak lama lagi. InsyaAllah, moga Allah terus merahmati dan memberkati hidup abam kie hingga ke akhirnya. Moga tercapai segala impian yang belum tercapai tu.. Ke dah tercapai semua? Andai dah tercapai semua. Alhamdulillah! Tahniah ^^


Segalanya ucapan yang manis manis dan happy saja untuk abam kie. InsyaAllah.



Umur kita ni ibarat seguni pasir dengan lubang kecil di bawahnya. Pasirnya akan jatuh sedikit demi sedikit hingga menjadi kosong. Ini diumpamakan seperti umur kita. Semoga dengan umur yang tinggal ni kita semua gunakan dengan sebaiknya. 

Subhanallah. Rasa macam insof jugakkk. Moga kita dijauhkan dari  kelalaian duniawai. Aminn

Firman Allah ertinya: “Allah yang mencipta kamu bermula dengan keadaan lemah (ketika bayi dan kanak-kanak), selepas lemah itu Dia jadikan kamu kuat (ketika usia remaja dan dewasa). Setelah itu Dia jadikan kamu lemah pula serta tua beruban. Dia cipta apa yang dikehendaki-Nya, dan Dia lah jua yang Maha Mengetahui, lagi Maha Kuasa.” (al-Rum 30:54)

Happy birthday! Happy birthday! Happy birthday!

8 comments:

  1. As salam. Terima kasih byk2 sbb sudi join GA abam kie ini. Selamat maju jaya. Selamat berpuasa..

    ReplyDelete
  2. Waalaikumussalam. Sama sama abam kie. InsyaAllah. Terima kasih . selamat berpuasa ^^

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen sama

    http://meinnameisthazrina.blogspot.com/2019/04/abam-kies-birthday-giveaway.html

    hai..:)

    ReplyDelete
  4. jalan-jalan dari ga yang sama, https://www.mialiana.com/2019/04/abam-kies-birthday-giveaway.html

    dijemput untuk join ga mia di https://www.mialiana.com/2019/05/giveaway-sapsibubapanet-di-mialianacom.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)