Friday, 7 April 2017

I Love Blogging With Sis Hawa and Her Sponsors

Klik Sini


Jom join! ^^ Lima belas pemenang dicari tau! Mana tahu terselit ke rezeki di sini.. InsyaAllah :)

Apa yang menyebabkan saya seronok untuk terus menulis blog? 

Bismillahirahmanirahim... Okay, salah satunya menulis ni adalah untuk menyebarkan sesuatu ilmu yang kita tahu tapi orang lain tak tahu. So sharing la apa yang kita tahu. Actually, saya banyak share tentang apa yang saya lalui, contohnya macam ekspo selangkah ke Uitm hari tu, berkaitan belajar di Inspen, penjagaan anak kucing dan lain lain lagi.

Keduanya, benda yang buat saya untuk terus menulis ini adalah saya tak nak hilang kenangan dalam hidup saya. Banyak kenangan yang saya coretkan di sini. Saya tak pernah padam walaupun bila tengok entry zaman tok kadok dulu, rasa macam.. Ehhh, apakah? Apa benda la yang aku merepek menaip dulu? |hahaha| Kadang malu jugak baca coretan yang entah hape hape tu.

Ketiganya, benda yang buat saya terus menulis adalah sebab anda semua! ^^ |hehehe| Sweet tak? Yes. Saya sangat menghargai anda semua sebagai follower saya. Thanks sebab sudi support saya dari awal hingga saat ini. Ini adalah point yang best yang buat saya seronok dan happy untuk update entry. Alhamdulillah ^^

Keempatnya, Saya suka join giveaway dan segmen. Sangat suka. Kalau ada masa lapang, insyaAllah.. Saya akan join dan support giveaway dan segmen anda semua. InsyaAllah. Doakan saya agar terus menulis blog ye. Amin ^^

Itu je la kot. Terima kasih. So, jom la join.. Saya pun nak tahu jugak apa yang menyebabkan anda rasa seronok dan happy untuk menulis. Giveaway ni sampai 16 April 2017 tau! Good luck! ^^

8 comments:

  1. terima kasih sbb sudi ikut serta :D goodluck!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
  2. gudluck dear ...
    mrs pip pun join juga...

    ReplyDelete
  3. Blog kita dijadikan tempat untuk menyimpan semua kenangan kan. Boleh dibaca anytime kita nak recall memories :)

    Best of luck :)

    ReplyDelete
  4. hi,

    jemput singgah segmen mrs pip

    http://sukasukasurirumah.blogspot.my/2017/04/sedang-berlangsung-segmen-i-am.html

    cheers.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png