Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Saturday, 25 March 2017

Mystery Giveaway 2017 oleh Airah Syahirah

KLIK BANNER 

Assalammualaikum dan haiii semua ^^ Alhamdulillah. Berkesempatan jugak untuk join giveaway blogger Airah Syahirah nih. Kalau tidak disebabkan blogger kite ni tak lanjutkan tarikh tamat giveaway ni, mesti Anis tak berpeluang untuk join. Thanks sis Airah ^^

Syarat syarat untuk join adalah sangat mudah dan syarat no 3, blogger kite ni minta untuk memberitahu first impression apabila tengok blog beliau. |hahaha| Agak agak apa dalam otak Anis apabila kali pertama tengok blog sis Airah kite ni?

Serius, kali pertama tengok je blog blogger Airah Syahirah ni.. Anis dah lupa apa perasaan Anis sebab selalu jugak Anis singgah blog beliau. Cuma haritu, tengok giveaway ni tapi rasa macam tak sempat je nak join sebab kerja banyak, maklum la student |hihihi| So terpaksa ku relakan je la tak join giveaway menarik dari blog sis Airah T.T

Tapikan, 

Anis suka sangat susun atur apa yang ada dalam blog blogger Airah Syahirah. Sebab apa? Sebab nampak kemas. Tak la crowded sangat. Okay, warna pun memainkan peranan yang penting tau. Blog blogger Airah Syahirah menggunakan warna putih sebagai latar. Perfect! Sebab tu bila kunjungi blog beliau nampak macam tak serabut. Guna pun dua warna je kan? Yes. Memang nampak  simple (^____^)

Sebenarnya, Anis tak pandai sangat pun nak tengok dan nak bezakan yang mana blog yang cantik, kemas dan sebagainya. Tapi bila mata memandang tu dan sejuk je tengok, bermakna blog tu memang kena la dengan hati dan perasaan Anis. Cehhhh!! |hahaha| Btw sis Airah Syahirah, Anis memang suka blog sis sebab ia mendatangkan aura positif dan entry pun menarik :)

Kawan kawan yang lain, jom la kita support blogger Airah Syahirah ^^ Apa kata, korang pun share la first impression bila tengok blog penganjur. Tapi Anis yakin, uolls pun mesti setuju dengan first impression Anis ni. Cayaaa lahhh! Tamat pada 31 Mac 2017. Good luck! :D

1 comment:

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png