Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Monday, 28 December 2015

SEGMEN : JOM TAMBAH FOLLOWER

Assalammualaikum semua dan selamat sejahtera :) Baru first time join segmen kot. Bukan pandai sangat pun ni haa.. |hahaha| Try je la kan ^^ Tapi bagus jugak buat macam ni, boleh la tambah followers kan. Alhamdulillah. Mintak tolong ajar yang senior senior tu ye |hee|. Kepada anda semua yang nak tambah followers, mai la join segmen ni. Lepasni mesti bertambah tambah meriah blog anda kan :D Segala syarat syarat untuk join segmen, klik saja di banner okey ;) 

Terima kasih JMBELOG.blogspot.com.





    klik sini

15 comments:

  1. tq join, semak senarai peserta dan terjah blog2 yang lain ya

    ReplyDelete
  2. Singgah dari segmen yg sama & wawa follow..")

    ReplyDelete
  3. salam singgah dari segmen yang sama..
    http://eiydacalyx90.blogspot.my/2015/12/segmen-jom-tambah-follower.html
    Done follow sini ;)

    ReplyDelete
  4. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    Selamat bersegmen ;)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum, salam ukhuwah daripada saya, datang dari segmen yang sama...

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2015/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  6. hai ! ain pun join jugak.
    rajin rajin lah singgah ke blog ain ye .

    http://akuainkausiapa.blogspot.my/

    ReplyDelete
  7. Singgah :)
    http://theonlygirl98.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  8. hai dari segment yang sama. done follow :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png