Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Friday, 19 October 2012

18.10.2010


Assalammualaikum :) Apa khabar? Sihat? Semoga anda semua dirahmati dan diredhai Allah hendaknya. InsyaAllah.

18 Oct 2010
18 Oct 2010
18 Oct 2010

Menyimpan beribu kenangan di antara kami student inspen batch 10/11 :)
Tarikh ini merupakan tarikh bermulanya perkenalan di antara kami. Tarikh ini juga merupakan pertama kalinya kami bergelar pelajar inspen sama ada dalam course penilaian hartanah atau pengurusan hartanah. Aku pelajar inspen dalam course penilaian hartanah :) ok, course yang paling best. Senang nak score (^.-)

Walaupun dah habis belajar dan nak graduate dah 27/11 ni, serius ikatan di antara kami pelajar-pelajar inspen tak pernah terputus macam belajar sama-sama dulu. Tak sangka, tarikh ni kawan lelaki yang ingat. |huhuhu|  Aku sendiri pun lupa kot. 18 Oct  ni tarikh julang-julang kalinya kaki melangkah ke inspen. Dua tahun dah berlalu. Ohh rindunya la. Rindu sangat-sangat.

Lepas ni, masing-masing dah melangkah ke arah kehidupan masing-masing. Pilihan masing-masing. So, aku ucapkan good luck la ye. Jaga diri baik-baik (^.-)
Kepada kawan-kawan yang ke uws. |hehehe| Selamat maju jaya. InsyaAllah, bulan lima tahu depan kan?


Lapan belas oktober dua ribu sepuluh akan sentiasa dalam ingatan. Terima kasih Mieja kerana mengingatkan kami semua tentang memory date itu. (^_______^)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png