Monday, 31 December 2018

December 2018

GOOGLE IMAGE


Assalammualaikum. Hye. Hampir setahun malahan lebih dah tak taip blog nih.. Tinggal macam tu je. Serius, busy nya laa degree life. Fuhhh. Tapi sekarang aku dah boleh tarik nafas lega dah sebab dah habis belajar! Yeayyy! ^____^ 

Banyak sangat memori dan cerita nak dicoretkan di sini, insyaAllah..Nanti aku update. Tapi tak janji bila |huhu| Actually post ni menjadi post tunggal tahun 2018. Teruknya la haii -.-" Moga aku tak ulangi perangai macam nih lagi |hahaha|

Korang nak tahu tak, banyak giler momory tahun 2018 dalam hidup aku ni tau ^^ Yang happy happy saja la kita ingat.. Yang sedih.. P campak laut je,,,  Buat apa nak kenang kan? o.-

Antara memory nya adalah ;-

  1. Aku habis degree dah January 2018!
  2. Aku dah kerja! - March 2018
  3. Aku dah kahwen! - november 2018

Alhamdulillah ^^

Rasa macam mimpi sebab tiga benda tu adalah diantara azam 2018 dan ia nya dapat dicapai. Semua berkat doa keluarga dan semua. Okay la kot, nanti kita ketemu lagi ye. InsyaAllah. Jaga diri. Jaga solat. Jaga hubungan dengan Allah,puan  ibu dan encik abah serta orang sekeliling. Assalammualaikum :)

5 comments:

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)