Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Thursday, 20 February 2014

pada awan biru ku melakar kata-kata

thanks to k.a :)
Assalammualaikum semua :) alhamdulillah. Masih lagi boleh tersenyum walaupun berat betul beban di dalam kepala :) Tak apa, Allah kan ada. Syukur! Okey. Cuti sabtu ahad kembali lagi. Nampaknya, semakin hampir sudah dengan bulan tiga. Apa ceritalah dengan semester tiga aku ni? |hahaha| Ntah. No comment (O.O)

Alhamdulillah..
Assignment estate agent beserta presentation : DONE
Assignment land use beserta presentation : DONE
Presentation CTU : DONE
Assignment statistic : DONE
Dua assignment jpam beserta exam kawat kaki : DONE

Cuma tinggal..
Assignment investment beserta presentation dan assignment building beserta presentation. Dan tidak lupa jugak pembetulan assignment CTU. Lepas settle semua ni kena concentrate pada test kedua. Lepas tu final exam. Allah. Permudahkanlah segalanya. InsyaAllah <3

~ Assalammualaikum negeri jelapang padi. Aku harap, kepulangan aku ke pangkuan keluarga esok akan dapat meringankan beban di hati dan di kepala. InsyaAllah. Sekejap je balik tapi ia memberi makna yang amat besar untuk diriku ;')

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png