Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Thursday, 5 July 2012

Bila lagi?

Assalammualaikum :]

Straight to the point je la ea? :)
Sebenarnya,
Sebenarnya aku nak kongsi dengan korang gambar ni :]




Dan ini lagi satu :p





Seribu satu persoalan di benak korang?
Betul tak?
Apa-apa pun semoga kami berjaya menempuhi final exam semester ni.
InsyaAllah. Mudah-mudahan. Amin.
All's the best to K.A.M.I :)


Assalammualaikum.










|hahahaha| gambar ni semua just untuk majalah konvo kita orang je. Kita orang konvo 4 Dis 2012. Lambat lagi la :p just jadi pelakon tambahan je. Doakan kita orang berjaya untuk graduate tahun ini. InsyaAllah.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png