Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Friday, 27 April 2012

Not in mood =.=




Apa pasal ni?! Aku jadi malas semacam je. Kenapa la pulakk. |Tension| Apa yang ingin diperkatakan, Aku tak ada mood. NOKTAH. |Kuat. Kuat. Kuat.| Bangun la Anis. Dari mimpi-mimpi ngeri semalam ^^ Harap bermulanya hari esok, semua perancangan yang telah dirancang berjalan dengan selancar-lancarnya. Amin. Ibu, call la Anis.Tetibe~ Rindu ibu. |hehehe| Rindu abah. Rindu adik-adik.


Esok nak balik Kluang. Tak gembirakah aku lagi? Hati sekadar menjawab. "entahla" Der, rindu Ooo rumah lama. Rindunya kat tempat membesar tue. Tapi, dah jauh aku melangkah meninggal kenangan itu semua. Nak suruh aku patah balik ke? Kepala menggeleng. Dah melangkah kan? Biar dia semakin ke hadapan. Pandangla matlamat yang berada di hadapan. Biarkan kenangan di belakang itu tertinggal jauh. Aku pasrah.





Tetibe QUT. Pelik tak? |huhuhu| Nak kabo ni, budak-budak QUT atau student dari Queensland University of Technology, Australia mai tempat aku belajar, Inspen. Datang melawat Inspen Kampus Dua. Memang giler habis la budak-budak ni bila tengok mat-mat dan  minah-minah saleh ni datang. Aku? Aku tengok je. Tak la teruja giler-giler. |Percaya tak aku macam tue?| |hahaha|Terpulang la kepada anda-anda untuk menilainya. Tapi aku pun bangga jugak orang luar negara datang Inspen. Mereka datang sebab menghadiri IRERS dan nak jalan-jalan kat bumi Malaysia ni. Lagi satu, kami student Inspen, kalau nak sambung belajar pun boleh kat QUT ni. Sambung terus buat DEGREE. Hebat kan?






|Rotate sendiri la :p|





Gambar yang lebih-lebih atau gambar yang tak manis untuk tatapan khalayak ramai tidak akan dimasukkan. Harap maklum :P |hahahaha| Lawak la. Lagi satu, aku dah tak sempat dah nak edit-edit gambar ni. Memang tak cantik. Ambik gambar pun pakai hanfon je kan. Low quality la jawabnya. Hiraukan apa yang tak cantik itu :)

3 comments:

  1. Eleh2..sempt lg dye cter sal dak2 QUT toh..heeee..
    Untung laaa..=)
    The best laa dak2 toh dtg..Dapt cakp omputeh..kih3 (bia pown eha x pndai speking an)heee
    X mau laa nis x dew mood neh..Snyum ea..
    T x lma lg cty mix term..
    so alek laa jmpa ibu,abh n adk2 tau..
    Epy ur holidy at kluang dlu ea..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha. ckp omputih pun tgg tbalik. mcm mana 2? hohoho. eha pand ape ckp omputeh. can itake picture with yuo? hihihi. lwk laa.. :)insyaAllah. hepi dh ni. bkn pe, nervous :)pape pn hepi holiday k...

      Delete
    2. hehehe..perli eha ea..kih3..
      untung laaa..insyaallah,t kte p tmpt dyeowg plk ea..
      t kte skeping..eh2..clp2..speking laaa..wakakaka..=)
      insyaallah laa,xdew pape larh..
      percya pd dri n enjoy ok sayg..

      Delete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png