Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Friday, 3 June 2016

Pemenang Giveaway Spicy Ramen Challenge by Blogger Rrai

CEK SINI

Assalammualaikum dan haiii. Petang petang macam ni, rasa free sikit. So bukak blog, blogwalking sat dan terjumpa nih. By the way blogger Rrai dah pun umum pemenang untuk Giveaway Spicy Ramen Challenge. Korang semua dah cek belum siapa pemenangnya? Mana tahu korang sendiri yang menang? Tak ke bertuah. Tunggu apa lagi, boleh cek SINI. Pemenang untuk kesemuaannya adalah seramai 11 orang. Ramai jugak kan? Siapala yang bertuah menjadi 11 orang tu (^_____^)


Kepada kesemua pemenang, setinggi tinggi tahniah diucapkan. Lepasni, boleh la try ramen pedas giler tu |hahahaha| Aku pun join jugak giveaway tu tapi tak menang pun. Tak bertuah macam uolls |hahaha| Tapi tak apa tak menang pun sebab kalau menang, tak ke haru sebab aku pun join sponsor dengan blogger Rrai. Macam tak syokla kalau menang, rasa macam ramen tu aku sponsor untuk diri sendiri |wakakaka|

Now, sila cek nama anda, mana tahu anda bertuah kan. Blogger Rrai bagi masa sehingga 12/6 nih untuk beri segala detail untuk proses pengeposan. So uolls yang menang tu, sebelum 12/6 cepat cepatla bagi detail. 13/6 tu, sesiapa yang tak tuntut hadiah, beliau akan cari pemenang baru. Yehuuuu. Then, satu lagi maklumat.. Kalau korang bagi detail tu awal, ramen akan di pos pada hari isnin nih 6/6.. Cepat korang bagi detail, cepatla dapat makan ramen |hihihi| Sekali lagi, tahniah kepada semua pemenang. Till meet again. Assalammualaikum ('',)

6 comments:

  1. Tahniah utk semua yang berjaya

    ReplyDelete
  2. Hai :D Jemputlah join segmen terbaru Nisha ya ^^ http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2016/06/segmen-bloglist-bulan-jun-julai-by-hbj.html

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada semua pemenang...

    ReplyDelete
  4. Jom join GA akak
    http://azatiesayang.blogspot.my/2016/06/giveawayperencah-ikan-bakar-by.html

    ReplyDelete
  5. Jom join GA akak
    http://azatiesayang.blogspot.my/2016/06/giveawayperencah-ikan-bakar-by.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png