Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Sunday, 12 June 2016

Giveaway Ramadan 2016 By NurAlja



“Giveaway Ramadan 2016 Oleh NurAlja adalah satu cara untuk mengenali blogger lain disamping merapatkan ukhwah terutama pada blogger baru. Jom meriahkan lagi Giveaway ni yang berlangsung dari 10-13 June 2016 sahaja”


Pendapat Anis,, 

Blog NurAlja kemas dan cantik. By the way mudah untuk cari apa yang Anis nak cari. Rasanya bukan Anis sahaja, mungkin juga memudahkan orang lain :) Warna background blog pun lembut je, sedap mata memandang. Semoga terus berblogger okey.

6 comments:

  1. Selamat berjaya :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2016/06/giveaway-ramadan-2016-by-nuralja.html

    ReplyDelete
  2. Singgah sini dan best of luck yee ^^

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/06/giveaway-ramadan-2016-by-nuralja.html

    ReplyDelete
  3. Blogwalking dari Ga yg sama. Goodluck nahh :)

    ReplyDelete
  4. Tq Awak sudi join GA Ramadan Alja. GoodLuck ^^ hihi tq sayang. InsyaAllah. Semoga ada rezeki ye

    ReplyDelete
  5. PERHATIAN BUAT PESERTA GIVEAWAY RAMADAN 2016 By NUrAlja

    Boleh baca dekat Blog ye awak :)

    http://www.cahayapermata.my/2016/06/perhatian-buat-peserta-giveaway-ramadan.html

    ReplyDelete
  6. good luck

    saya datang Blogwaking blog awak bertuah dalam list blogwaking saya untuk hari ini jemput singgah blog saya jugak ya.. http://cikash.blogspot.com/2016/06/jom-blogwalking-12.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png