Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Thursday, 10 May 2012

Where are you?! -.-

.Assalammualaikum kawan-kawan.

Malam ni. Malam ni. Sangat-sangat tak best :) |Hahaha| Sesuka hati aku je.
Dua orang kawan aku pergi tengok wayang. untungla member :p So, tinggal la aku dengan budak bucuk angah eha ni. Tadi dia ajak aku buat assignment TCP (Town and Country Planning) Dengan senang hatinya aku menjawab, aku malas buat. Mood dah tak ada. Sesuke hati aku je kan? Sebenarnya aku dah bosan dan mengantuk dah ni.


Ya, aku dah dapat dah pun assignment town and country planning. Hurmmm.. sebulan yang lepas. Minggu depan dah nak kena hantar. Ya. Aku dah mula dah menaip untuk menyiapkan assignment tue tapi baru sikit. Sikit je :) Banyak jugak maklumat yang dapat. Rural development. Itu tajuk dan soalannya. Maklumat dah dapat, just nak huraikan je. Chaiyok-chaiyok. Terutamanya kepada SPHT student's 2010/2011. Tak percaya ke aku dah mula buat assignment, cer tengok ni...




Buat assignment sambil layan Mujhse Dosti Karoge. Best giler. Padahal dah berapa kali kot tengok. Segala kenangan boleh terungkit balik. Hurmmm. Last-last aku mengeluh sendiri. Bosan. Kenangan tue mungkin boleh buat aku sedih. Sedih. Sedih lagi. Dengan hadirnya perasaan sedih ni, buat dalam otak aku ni kosong. Apa tah yang aku fikir? Bila cuba diteliti, difahami tak ada apa-apa pun yang difikirkan. |Spoil| yang penting, di mana kau? Tak ingat aku ke? Bertuah betul la haiiii.

Terima kasih Haida sebab berskype dengan aku tadi :) Terubat jugak rindu aku kat kau.. Terima kasih sebab tak lupa aku. Terima kasih sebab bagi ruang dan kepercayaan untuk berkongsi apa sahaja yang tersirat di hati kau. Aku hargai sangat-sangat. Apa-apa pun, ko makin cantik dan comel la. Tak ganas macam dulu dah :p Apa rahsia kau? Boleh kongsi? |hehehe| Macam ni la, yang penting, kau ikhlas kawan dan tegur seseorang tue. Kalau kau rasa dia tegur kau bersebab, buang la sifat tue. Jangan sedih-sedih. Senyum! Okeyy la. Sekian. Assalammualaikum.

2 comments:

  1. Untung laa assignmnt dh buat..
    Cer ajr ckit dak ucuk c angah eha neyh..
    Emmmmm..
    untung laaa ki sha n ainis salwani cz dapt tngok wayng ngn pkwe msing2..hehehe
    Xpew laaaa..
    T kte kua berdua ea anis khalilah..^.^
    heeee..dh laaaa..bnyk plk eha nk komen t..
    Haaaa..jngn lpa shre asignmnt toh ngn eha..
    Sush snang sma2 keyh..kah3..love u nis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hok alohhh :) okeyy nnt assignment kte sharing. yup. mmg untg pn dieorg bdua. mdh2an kkl :) amin. ye, nnt kte kua sme2 ea? love you too angah eha cyggg :p

      Delete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png