Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Wednesday, 2 May 2012

mood. sensetif. sokmo.

Assalammualaikum. Sihat ke?
Alhamdulillah. Sihat kan? Senyum :)


Cantik kan senyum macam tue?! |hahaha|
So tak salah kalau nak senyum pun. sori cuaca panas.

Sempat lagi bergambar kan? Yelah, mana tahu tak jejak dah tempat tue dalam masa terdekat ni.
Apa-apa pun, semua ni kehendak Allah. Betul tak?!

Menyesalkah?! Apa barang. |stop|
Walau bagaimanapun, terima kasih kepada pihak yang telah saya susahkan :)

Terutamanya kawan kecil saya tue, nora namanya.
Kesian dia tetiba jadi driver aku.

Ibu dah bilang, jangan menyusahkan orang
Tapi..... Anis Khalilah kan. Macam tue la -.-


KFC je la. Itu je yang terfikir.
Pusing sana pusing sini. Nampak KFC je. Lagi satu, Aku nampak coolblog je.

Air special. Tak percaya, cer tengok =.=
Tak minum air KFC |hahaha|

Yang penting, ayam aku pun aku makan tak habis.
Kenyang. Kenyang dah bila tengok muka cik abang kat depan tue 0.-



Hari last, lepas tengok The Avengers kami makan megi goreng sudah.
Itu pun, lama kot tunggu sampai ke magrib. Tension aku.

Kerana lapar, bagi aku sedap jugakk la megi goreng tue.
Kan KA? Sedap kan |huhuhu|



Okeyy, KA cakap sedap.
Tengok, dia makan tak tengok pun aku :p melampau.

Apa-apa pun terima kasih KA.
Belanja itu la ini la. Ke hulur ke hilir ke sini ke sana.

Dahla menaip, nanti kita jumpa lagi okeyy, nak tolong urut kaki Alia Najihah pulakk.
Assalammualaikum. Senyum Sokmo :)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png