Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Friday, 18 May 2012

f.a.i.r.






Fair. Dua-dua dapat. Alhamdullillah. Ibu saya dapat dan ibu awak pun dapat. Tue dinamakan rezeki. Aku pun tak tahu macam mana aku boleh dapat idea nak beli set cadar itu untuk kedua-dua ibu. |hahaha| Yang penting, bakal zauji setuju, alhamdulillah la. Tak payah fikir panjang sangat. Just pening pilih warna cadar je la. Dia pun, ok je. Angguk and senyum. Lelaki, macam tue la perangainya. Tapi bakal zauji cakap,, |hehehe| ibu aku punya set cadar lagi cantik :P
p/s : Atas, ibu KA punya dan bawah, ibu aku punya.
Sekian.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png