Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Wednesday, 8 February 2017

Rezeki permulaan 2017 ^^

Assalammualaikum dan haiii semua ^^ Alhamdulillah, tadi cek giveaway yang join haritu.. Giveaway yang bila cuti semester je, terus join. Syukur aku terpilih untuk menerima hadiah special dari Korea. |hahaha| Tak dapat pergi Korea pun tak apa, dapat ole ole dari sana pun dah okay kan. Thanks blogger Ana Suhana (^_________^) ---- Jom singgah blog sis ana suhana, click je gambar yang mana awaa suke (^_______0)

74!


Yes! 74 ^^
Actually nak update tentang ni je. Yelah tengok blog macam sendu je |huhuhu| Okay la, sesiapa yang ada join 1st GA by BAJETciputseleraBESAR by blogger Ana Suhana bolehla cek, mana tahu terselit rezeki di situ ke.. Cek jangan tak cek. Selamat malam. Assalammualaikum! ^^

3 comments:

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png